ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Βουλευτής Χρυσής Αυγής: Αρνείται το Ολοκαύτωμα και αποκαλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κοπρίτες [βίντεο]

Απλή καύση πτωμάτων που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ασθενειών χαρακτηρίζει το Ολοκαύτωμα ο βουλευτής Αχαΐας της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης. Σε ομιλία του, στην οποία επικαλείται και τα γραπτά του γνωστού συγγραφέα και αναθεωρητή του Χίτλερ, Ντέιβιντ Ιρβινγκ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποδέχεται τη γενοκτονία των Εβραίων αλλά αρνείται την έννοια του Ολοκαυτώματος υποστηρίζοντας ότι τα πτώματα που έκαιγαν οι Ναζί ήταν οι κρατούμενοι που είχαν πεθάνει από ασθένειες.



Όπως αναφέρει οι Γερμανοί πήγαν τους Εβραίους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για να δουλεύουν γιατί είχαν ανάγκη από εργατικά χέρια, συνεπώς δεν είχαν κανένα λόγο να τους βάλουν στους φούρνους.

«Καταδικαστέο το ό,τι τους έκλειναν σε στρατόπεδα, αλλά δεν θα με υποχρεώσει κανένας ψευτοκουλτουριάρης, ψευτοδημοκράτης να δεχτώ τον όρο Ολοκαύτωμα» τονίζει ο βουλευτής.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Αρβανίτης χαρακτηρίζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικούς κοπρίτες» βάζοντας στην κορυφή της λίστας τον Αλέξη Τσίπρα.

Επιπλέον αναφέρει ότι το μεγαλύτερο έγκλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι «παρέδωσε τα ηνία της ηθικοπνευματικής διαπαιδαγώγησης των νέων της Ελλάδας στα χέρια του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας, στα χέρια των κομμουνιστών και των ακροαριστερών».

Τέλος αναφερόμενος στους κομμουνιστές τους χαρακτηρίζει «απορρίμματα και εξαμβλώματα της ελληνικής φυλής».
 
http://www.youtube.com/watch?v=y1COQ8g-4gQ&feature=player_embedded
 
 http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4277.html

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online