ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Στα διόδια Μαλγάρων φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2013/02/blog-post_6176.html#ixzz2KrUw2sr5

Στα διόδια των Μαλγάρων θα συγκεντρωθούν στις 12.00 το μεσημέρι φοιτητές μαζί με καθηγητές και διοικητικούς του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν, με συμβολικό άνοιγμα των διοδίων και με διανομή ενημερωτικού υλικού, για τις αλλαγές που προβλέπει στο ίδρυμα το σχέδιο «Αθηνά». 

Στις... 10:30 θα γίνει προσυγκέντρωση στο ΑΤΕΙΘ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου «Αθηνά» πραγματοποιούν στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια φοιτητές που ανήκουν στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ).

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζεται και την Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, ενώ μόνο για την Παρασκευή από τις 12:00 ώς τις 14:00 θα λειτουργήσουν οι γραμματείες του ΑΤΕΙΘ για την εξυπηρέτηση των σπουδαστών.

Την προσεχή Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του ΑΤΕΙΘ Π. Καρακολτσίδη θα έχει επαφές για το θέμα του ΑΤΕΙΘ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, στην Αθήνα.

Την ίδια μέρα, στη Θεσσαλονίκη, στις 12 το μεσημέρι σπουδαστές θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία στην οδό Τσιμισκή στο ύψος της Αριστοτέλους.

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online