ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό σήμερα

Ολυμπιακός: Να σπάσει την παράδοση στην Ισπανία

 Την κακή παράδοση που τους θέλει να μην έχουν κερδίσει ποτέ επί ισπανικού εδάφους θέλει να σπάσει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λεβάντε.

Σε  δώδεκα αγώνες με αντιπάλους  τη Ρεάλ, τη Βαλένθια, την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Σεβίλλη, τη Λα Κορούνια, τη Σοσιεδάδ και την Τενερίφη, που βρίσκεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία, το κέρδος είναι μόλις δύο ισοπαλίες, στην Κορούνια.

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδιζε ακόμη  και σε μεγάλες βραδιές, όπως στην τελευταία του επίσκεψη στην Ιβηρική, το 2007, όταν έχασε 4-2 από τη Ρεάλ, αλλά με ήρωα του αγώνα στο «Μπερναμπέου» τον Κασίγιας!

Ο Μίτσελ θέλει να τον οδηγήσει στην πρώτη του νίκη μέσα στην πατρίδα του στο 13ο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Ο Ισπανός προπονητής θέλει να   κερδίσει τη Λεβάντε, ύστερα από τις δύο ισοπαλίες ως προπονητής της Σεβίλλης στην Πριμέρα, αν και στη νοκ άουτ φάση των αγώνων, άσχημη δεν θα είναι και μία ισοπαλία. Απέναντι σε μία ομάδα που πέρυσι έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην Ευρώπη και αναζητεί τη διάκριση, με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Μίτσελ συμπληρώνει σήμερα εννέα  παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συμπληρώνει όσα ακριβώς έχει και η Λεβάντε.


 http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=257251

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online