ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Τα στοιχεία που θα δείτε στο βίντεο δεν είναι απλά μια προσέγγιση του προβλήματος. Είναι έρευνες που προβάλουν τα δεδομένα που θα βιώσει ο κόσμος μέχρι το 2050 περίπου.
Αμερική και Ευρώπη, μαζί με την Ελλάδα φυσικά θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορες αποφάσεις.
Πρέπει η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών να γίνει τόσο σύντομα μέχρι να έρθει ο Σύριζα στην εξουσία.
Και αν το τελευταίο μοιάζει αστείο για τον Σύριζα… Σκεφτείτε ότι τώρα βγαίνουν κάποιοι βουλευτές του και αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία… Μπορείτε να...
φανταστείτε τι έχει να γίνει τότε ;
Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο zougla.gr μετά την πρόσφατη αντιρατσιστική συγκέντρωση των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, δείχνει ξεκάθαρα το βάθος του προβλήματος.

Λαθρομετανάστες που βίασαν τα σύνορα της χώρας μας και ήρθαν παράνομα σε αυτή με θράσος υψώνουν πανό και αποκαλούν φασίστα τον Έλληνα πολίτη που αγαπάει τη χώρα του.
Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλους αυτούς είναι ένα. Η Ελλάς όσο και να πασχίζουν κάποιοι με τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς που πουλάνε προοδευτισμό δεν θα γίνει Μπαγκλαντές ! Οι βιαστές της γυναικείας αξιοπρέπειας ζητούν αξιοπρεπή αντιμετώπιση από τους Ελληνες όταν στη χώρα τους βιάζουν και σκοτώνουν το αδύναμο φύλλο επειδή δεν τους σηκώνετε το πουλί.

 http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/12/blog-post_416.html

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online