ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνελήφθη ως εμπλεκόμενος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και όπλων..Συλλήψεις 28 ατόμων.. Αλβανών,Ρομά και Ρωσοπόντιων


 Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά και όπλα σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο εξάρθρωσε η αστυνομία. H μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο και ανάμεσα στα μέλη που συνελήφθησαν είναι και τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για έναν Αρχιφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου, έναν Αρχιφύλακα του Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και τον Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, Αστυνόμο Β'.

 Μέχρι τώρα έχουν γίνει είκοσι οκτώ συλλήψεις ατόμων (μαζί με τους τρεις αστυνομικούς) ενώ η αστυνομία ψάχνει για μεγάλο αποθηκευτικό χώρο όπου οι συλληφθέντες έκρυβαν ναρκωτικά, όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά. Τα μέλη είναι στην πλειοψηφία τους Έλληνες, Αλβανοί, Ρομά και ημεδαποί από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Το κύκλωμα διακινούσε χασίς και ηρωίνη. Οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν δεν παρείχαν απλώς προστασία αλλά διακινούσαν και οι ίδιοι ναρκωτικά ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο στο κύκλωμα να εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί.
e-volos.gr/

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online