ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Προκαλεί ο χρυσαυγίτης βουλευτής Κουκούτσης: Ζητώ συγγνώμη από το λαό που δεν χτύπησα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Στην καταγγελία της Βασιλικής Κατριβάνου ότι ο Δ.Κουκούτσης επιχείρησε να χτυπήσει την ίδια, τον δημοτικό σύμβουλο Αθηναίων Π.Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας, ο βουλευτής της ΧΑ απάντησε: «Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί δεν έκανα όσα μου καταλογίζουν»

«Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί δεν έκανα όσα μου καταλογίζουν», είπε προκλητικά ο βουλευτής της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου κατήγγειλε ότι ο χρυσαυγίτης βουλευτής αποπειράθηκε να την χτυπήσει στο προαύλιο της Βουλής αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει την απειλή του επειδή παρενέβη ο φρούραρχος...

Σκηνές που εδραιώνουν την άποψη πως το ελληνικό κοινοβούλιο περνά την χειρότερη του περίοδο εξελίχθηκαν για μια ακόμα φορά στην ολομέλεια. Κατά την συζήτηση τριών αιτήσεων άρσης ασυλίας οι βουλευτές κατάφεραν να μετατρέψουν στην αίθουσα σε σκηνικό φτηνής σαπουνόπερας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Χ.Α, Δημήτρης Κουκούτσης, ζήτησε τον λόγο προκειμένου να τοποθετηθεί επι της αιτήσεως που τον αφορά. Πρόκειται για μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου για ξυλοδαρμό και εξύβριση. Σύμφωνα με τον μηνυτή ο κ. Κουκούτσης επιτέθηκε στον ίδιο, τον εκπρόσωπο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέντ Ασλάμ και στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου. Ο κ. Κουκούτσης αρνήθηκε τις κατηγορίες, ανέφερε με ειρωνεία «λέει ο Κωσταντίνου ότι τον πλησίασα από πίσω. Θα το ήθελε αλλά δεν το έκανα», ενώ αναρωτήθηκε για το ποινικό μητρώο του κ. Ασλάμ.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αγανάκτηση της κυρίας Κατριβάνου η οποία έφτασε στο σημείο να ανέβει στο Προεδρείο της Ολομέλειας προκειμένου να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνο του προεδρεύοντα για να πει ότι «όλα είναι ψέματα».

Ο κ. Γιάννης Τραγάκης της συνέστησε να ηρεμήσει. «Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και θα σας δώσω το λόγο» είπε.

Η κυρία Κατριβάνου κατήγγειλε ότι «μπήκαμε στη Βουλή να δώσουμε ψήφισμα στον Μεϊμαράκη για την έξαρση βίας από Χ.Α Βγαίνοντας στο προαύλιο βλέπουμε έναν άνθρωπο από πίσω μας να τρέχει σαν μαινόμενος ταύρος και μας επιτέθηκε πισώπλατα. Πήγε να κλωτσήσει τον κ. Κωνσταντίνου και τον κ. Ασλάμ και μου είπε "Κατριβάνου σε ξέρουμε" και όταν σήκωσε το χέρι να με χτυπήσει τον έπιασε ο φρούραχος. Την επόμενη μέρα έκανε δηλώσεις ότι αυτή είναι η ΧΑ και έτσι θα λύνει τις διαφορές της. Δέχθηκα εκφοβισμό και απειλές».

Με ύφος ειρωνικό ο βουλευτής της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτσης της απάντησε: «Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί δεν έκανα όσα μου καταλογίζουν»...

http://www.protothema.gr/politics/article/331954/skines-ftinis-sapounoperas-stin-olomeleia/

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online