ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Σαμαρά πάρε το βούρδουλα πριν είναι αργά


Η ιστορία του Στέλιου Σταυρίδη ήταν μαχαιριά στο κορμί της κυβέρνησης. Ξύπνησε φαντάσματα από το παρελθόν και έδωσε λαβή για σκληρή κριτική στην αντιπολίτευση. Αλήθεια πως μπορεί να δικαιολογήσει κανείς ότι ο Στ. Σταυρίδης, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ταξίδεψε ´´φιλικά´´ με το ιδιωτικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη που συμμετέχει στην εταιρεία που απέκτησε τον ΟΠΑΠ;
Πως να επιχειρηματολογήσει κανείς όταν ο Στ. Σταυρίδης προτίμησε την χλιδή του τζετ λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Πολλοί θα αντιδράσετε και θα πείτε ότι δεν ευθύνεται ο Αντ. Σαμαράς, αν και ο Στ. Σταυρίδης είχε μέχρι χθες την στήριξη παραγόντων του Μεγάρου Μαξίμου. Προφανώς και όχι. Οφείλει όμως να είναι πιο αυστηρός και να πάρει το βούρδουλα, διότι αρκετοί τον εκθέτουν.
Ο Σταυρίδης ήταν μια τρανταχτή περίπτωση. Διότι κάλλιστα κάποιος άλλος θα θυμηθεί την εποχή της πρωθυπουργίας του Κώστα Σημίτη, όπου πολλοί υπουργοί του προτιμούσαν τα κότερα εφοπλιστών και εργολάβων του δημοσίου -νταβατζήδες τους έλεγε ο Καραμανλής- προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Οι έχοντες καλύτερη μνήμη θα ενθυμούνται τον αποκαλούμενο και στρατηγό, Θόδωρο Τσουκάτο, τότε πανίσχυρο συνεργάτη του Σημίτη, να κάνει διακοπές με το κότερο του Σωκράτη Κόκκαλη. Η αναφορά δεν γίνεται τυχαία. Οφείλει ο Σαμαράς να αναζητήσει και να πληροφορηθεί τους δεσμούς υπουργών του με επιχειρηματίες.
Εάν διαπιστώσει ότι υπάρχει ζήτημα, ας κινηθεί γρήγορα, διότι θα μάθει και για άλλες υποθέσεις σαν του Σταυρίδη από τα ΜΜΕ. Και εάν δεν υπάρχει κάτι μεμπτόν, τουλάχιστον να τους τρίξει τα δόντια να είναι πιο προσεκτικοί.
Είναι δυνατόν την ημέρα που το Πρώτο Θέμα αποκάλυπτε την ιστορία με τον Σταυρίδη, στην ίδια εφημερίδα να υπάρχει πρωτοσέλιδο για τις διακοπές του Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι με κότερο, αλλά με καραβόσκαρο της εφοπλιστικής οικογένειας Δαλακούρα;
Για να συμμαζευτούνε ορισμένοι…πριν λίγες εβδομάδες είχε βουίξει η πιάτσα για το πάρτυ υπουργού σε κλαμπ των Νοτίων Προαστίων, παρουσία αρκετών επιχειρηματιών…Αυτά για την ώρα, αλλά θα επανέλθουμε!!!
Μάρκος Αυρήλιος

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online