ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο συγκρίνει τον Τσίπρα ο Πάγκαλος!

«Τι κοινό έχει ο Γ.Παπαδόπουλος με τον Α.Τσίπρα;», έγραψε στο twitter ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος. «Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό», έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος στο ερώτημά του.

Το τιτίβισμα αυτό του κ. Πάγκαλου μεταδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα στο twitter. Μεταξύ αυτών που βοήθησαν να διαδοθεί το ερώτημα του κ. Πάγκαλου είναι και ο Νίκος Παππάς, διευθυντής στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έκανε retweet.

«Νομίζω και ο Γεώργιος Ράλλης», γράφει ένας χρήστης του twitter. Κάποιος άλλος απαντά στον κ. Πάγκαλο: «Πότε έγινε ο Τσίπρας πρωθυποτυργός; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;», ενώ ένας άλλος θέτει το ερώτημα: «Ποιος Γ.Παπαδόπουλος ήταν πρωθυπουργός μετά την μεταπολίτευση;».

Συνέχισε λέγοντας «κάτω τα χέρια απ’ τον Α. Τσίπρα. Πώς θα επιμορφωθεί το παιδί; Ας κάνει μερικά ταξίδια. Να μη νομίζει ότι ο Ορενόκος είναι αρχηγός συνιστώσας. Ελπίζω να έχει και μεταφραστή μαζί του, γιατί από ότι ξέρω από ξένες γλώσσες den...».

Ο πρώην υπουργός τελείωσε το σχόλιό του με ένα τραγούδι, λέγοντας «δεν ξέρω γιατί θυμήθηκα κάτι παλιά βλαχοlatin. "Στο Τσουμποτσάμπο χορεύουνε μάμπο", "Θα ρθω να σε κλέψω Μαριγούλα Μαριγώ να πάμε στο Μεξικό"».

Γεγονός είναιι, πάντως, ότι ο κ. Πάγκαλος κατάφερε και πάλι να δημιουργήσει πολιτικό θέμα επιχειρώντας να απαξιώσει τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.Theodoros Pangalos @tpangalos
Τι κοινό έχει ο Γ.Παπαδόπουλος με τον Α.Τσίπρα; Είναι οι μόνοι μετά την μεταπολίτευση Πρωθυπουργοί που δεν σπούδασαν ή έζησαν στο εξωτερικό

 http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=244615
.

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online