ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Κοροϊδεύουμε τον κόσμο!

Λαφαζάνης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε!»

 

 Άνω - κάτω είναι από το πρωί η Κουμουνδούρου καθώς μία δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην τηλεόραση του Ant1 έχει αναστατώσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


«Είναι αυτοσκοπός να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση;», είχε αναρωτηθεί ο κ. Λαφαζάνης λίγο πριν παραδεχθεί ότι ο Συνασπισμός δεν είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης. «Τι θα γίνει, αυτό είναι το θέμα», πρόσθεσε εκτιμώντας ότι «εδώ μιλάμε για την επιβίωση της χώρας, εδώ μιλάμε για ιστορικές καταστάσεις». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».  


Τσίπρας: «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη βαριά ιστορική ευθύνη»


Κι όλα αυτά λίγες μόνο ώρες μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του προέδρου του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει...


«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη βαριά ιστορική ευθύνη, να σώσουμε τούτο το τόπο από τη καταστροφή, από τη παρακμή, από το βούρκο της διαφθοράς, από την εξάρτηση και τη τοκογλυφία. Και είμαστε έτοιμοι, με τη στήριξη του λαού μας, να συγκρουστούμε. Να συγκρουστούμε με μεγάλα συμφέροντα και μέσα και έξω από τη χώρα. Με την εγχώρια διαπλοκή και τη διεθνή τοκογλυφία. Να αξιοποιήσουμε τη διαπραγματευτικές δυνατότητες στο ευρωπαϊκό επίπεδο, που ποτέ δεν αξιοποίησαν οι παραδομένες μνημονιακές κυβερνήσεις. Και να προχωρήσουμε στη παραγωγική ανασυγκρότηση της πατρίδας μας», τόνισε ο κ.Τσίπρας σε ομιλία του στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Τετάρτης.


Την ίδια περίπου στιγμή που ο κ. Λαφαζάνης υποστήριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έγραφε στο twitter: «Η Κυβέρνηση και η πολιτική της "μπάζουν" απο παντού.O ΣΥΡΙΖΑ, με αυτοπεποίθηση και συνοχή,καλείται να γίνει ο πόλος της εναλλακτικής λύσης» και πρόσθετε: «Τα μέτρα επιταχύνουν την κυβερνητική φθορά και πλήττουν τη συνοχή της.Ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να βάλει φρενο και να προτείνει την εναλλακτική λύση».


Ο Δ. Στρατούλης, από την πλευρά του, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε: «Θέλουμε, και ξέρουμε, και μπορούμε να κυβερνήσουμε. Θα αξιοποιήσουμε την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης, θα στηρίξουμε τους αγώνες του λαού για να μην περάσει το πακέτο μέτρων, είναι όρος επιβίωσης του λαού και της χώρας».

 

 

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online