ΜΕ ΑΠΟΨΗ...

ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Φαίνεται ότι ήλθε πλέον η ώρα, να ασχοληθούν οι συναρμόδιες Υπηρεσίες και με την παράνομη εισαγωγή και εμπορία τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη.
Είναι κοινό μυστικό ότι τουλάχιστον σε δύο σημεία της πόλεως, υπάρχουν δεκάδες άτομα που χρόνια τώρα πουλάνε λαθραία τσιγάρα ¨Ελληνικά" και ξένα, χειρίστης ποιότητος.
Το κράτος για να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ την παρανομία, και το παραεμπόριο (σίγουρα με το..αζημίωτο των αρμοδίων ) απεφάνθη ότι το αδίκημα πραγματώνεται μόνο όταν ο πωλητής έχει πάνω από μία κούτα προς πώληση !!!

Αποτέλεσμα; Οι πωλητές και πωλήτριες, σταθμεύουν ένα ΙΧ κατάφορτο με κούτες τσιγάρων, παίρνουν μαζί τους μερικά πακέτα και ανεφοδιάζονται συνεχώς από το ΙΧ
Αυτό συμβαίνει κυρίως στην Αρχή της οδού Αγ. Δημητρίου, στο ύψος της οδού Ειρήνης και στην πλατεία Αριστοτέλους, απέναντι από τα Γραφεία του Ζορπίδη....

Πρέπει να προηγηθεί παρακολούθηση, εντοπισμός του μητρικού οχήματος ή και της μητρικής Αποθήκης από όπου ανεφοδιάζονται τα αυτοκίνητα και να επακολουθήσουν συλλήψεις και κατασχέσεις.
Αυτό πρέπει να γίνει τώρα που το θέμα είναι για πολλούς λόγους επίκαιρο και παράλληλα να τροποποιηθεί η σχετική διάταξη ώστε η κατοχή και η εμπορία έστω και ενός πακέτου λαθραίου, να
θεωρείται αδίκημα.
Σε κάθε περίπτωση εκτός από την υγεία των καπνιστών που αγοράζουν τα συγκεκριμένα νοθευμένα τσιγάρα, η ζημία από τη φοροδιαφυγή που υφίσταται το κράτος είναι τεράστια.
Ίδωμεν ...
EFENPRESS

0 Comments:

 

blogger templates 3 columns | Make Money Online